fbpx

Byggstädning - professionellt och grundligt

Vid en ny- eller ombyggnation uppstår mycket bråte, skräp och damm. Byggstädning kan behövas både under och efter byggarbetet och är viktigt både för arbetsmiljön, för att förbereda lokalen för inflytt, men också för att få bygget godkänt vid inspektion.

Grov byggstädning
Under och efter en ny- eller ombyggnation måste skräp, löst material, farliga dammpartiklar och svårare fläckar städas undan. Vid längre byggprojekt är det bra att grovstäda kontinuerligt för att förbättra arbetsmiljön och skydda arbetarna mot skadligt byggdamm. Vid en grovstädning tar vi bort grövre smuts, tar bort damm och skräp eller emballage som lämnats av hantverkare. Vid behov hjälper vi er frakta emballage och skräp till en återvinningsstation.

Fin byggstädning
När arbetet på bygget är färdigt är det dags att förbereda för inflytt. Vi utför en grundlig och noggrann städning medan vi är varsamma med känsliga golv och andra ytskikt, så att resultatet blir strålande och inflytten kan ske utan hinder. Processen påminner om en flyttstädning, och syftar till att göra en nollställning av ytskikten med en grundlig städning. Alla ytor rengörs, och därför måste lokalen vara tömd på saker innan städningen börjar. Vi behöver tillgång till el och vatten, och det är därför viktigt att det är färdiginstallerat när vi kommer till bygget.

Välutbildad personal som tar ansvar
Vid städning på ett bygge gäller ofta helt förutsättningar än vid exempelvis hemstädning. Städning som utförs på en byggarbetsplats kan vara ett tungt arbete som också kräver rätt skyddsutrustning och att de som utför arbetet är insatta i arbetsmiljön på en byggarbetsplats. Vi har goda referenser från många nöjda och återkommande kunder. Vid byggstädning tar vi med oss allt städmaterial som behövs.

Vid både grov- och finstäd så är valet av städmetod en mycket viktig del för att uppnå rätt resultat. Vi strävar alltid efter att ha använda så miljövänliga produkter och metoder som möjligt och använder alltid nytvättade och färdigpreparerade moppar och torkdukar.

Vill du veta mer om byggstädning i Hudiksvall med omnejd?
Vänligen kontakta Camilla Holmstedt på [email protected] eller ring 070-445 04 21 för mer information eller bokning av städning.