fbpx

Flyttstädning - alltid med garanti

När det är dags att flytta har du som lämnar bostaden ett ansvar för att alla ytor städas ordentligt, även de utrymmen som är svåråtkomliga. Med vår hjälp kan du fokusera på ditt nya hem, och vara säker på att din flyttstädning blir komplett.

Vad ingår i en flyttstäd?
En flyttstäd innebär en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler. Även svåråtkomliga och höga ytor städas vid en flyttstäd.

– Samtliga ytor utvändigt och invändigt ingår i städningen.
– Vi står för städmaterialet.
– Rengöring av allt ifrån köksskåp, ugn och kylskåp till golvbrunnar, fasta armaturer och svåråtkomliga ytor bakom elementen.
– Fönsterputs av standardfönster. 
En komplett sammanställning av vad som ingår som standard hittar ni på sidan ”Vad ingår vid flyttstäd?

Noggrann städning med garanti
Med vår erfarna personal och professionella utrustning utför vi arbetet på en bråkdel av den tid som det tar en oerfaren person att kämpa sig igenom alla stegen som ingår in en noggrann flyttstädning. Du får alltid en garanti på din städning, och om den som skall tillträda bostaden har anmärkningar på det utförda arbetet fixar vi det, så att ni inte behöver oroa er. Vår kompletta flyttstädning följer Mäklarsamfundets rekommendationer.

Välutbildad personal som tar ansvar
Vår personal tar alltid ansvar för slutresultatet. Vi har goda referenser från många nöjda kunder. Vid flyttstäd tar vi med oss allt städmaterial som behövs. Valet av städmetod är en mycket viktig del för att uppnå rätt resultat. Vi strävar alltid efter att använda så miljövänliga produkter och metoder som möjligt och använder alltid nytvättade moppar och torkdukar.

Vart utför vi flyttstäd?
Vi utgår normalt sett från våra lokaler i Hudiksvall och erbjuder därför primärt flyttstädning inom Hudiksvalls kommun.

Vill du veta mer eller boka in en flyttstädning?
Vänligen kontakta Camilla Holmstedt[email protected] eller 070-445 04 21