fbpx

Arbetsplatsservice / Facility management

Att använda en extern partner för  ”Facility Management” eller arbetsplatsservice som det heter på svenska blir vanligare och vanligare då det har flera fördelar , bland annat i form av säkerställd kontinuitet och trygghet för beställaren. Målet är att ge sin organisation högre effektivitet och bättre konkurrenskraft – samtidigt som man kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Behöver ni hjälp med arbetsplatsservice?
Clean Environment erbjuder ett komplett utbud av arbetsplatsservice där vi tar ett helhetsansvar och jobbar för att ditt kontor eller lokal upplevs på bästa sätt av anställda och besökare. Vi hjälper helt enkelt till att förstärka er personals välbefinnande och arbetsglädje samtidigt som dina besökare eller kunder upplever trivsel och trygghet som underlättar köpbeslut.

När det gäller sk ”Facility Management” eller arbetsplatsservice som det heter på svenska varierar behoven en hel del beroende på vilken typ av verksamhet man bedriver. Vi har erfarenhet av arbetsplatstjänster till kunder inom flera olika branscher och har även möjlighet att anpassa oss efter era behov och förändringar.

Vi tar helhetsansvaret
Clean Environment  kan utföra enstaka servicetjänster som exempelvis lokalvård eller flera samtidigt där vi tar ett helhetsansvar. Några exempel på tjänster inom arbetsplatsservice vi kan ta hand om är städning, allmän lokalvård, enklare service kring mat som kaffe och frukost, vaktmästartjänster, avfallshantering, receptionstjänster, post, gods och hantering av kontorsmaterial.

Mer information
Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa ert företag på området facility management / arbetsplatsservice? Vänligen kontakta Camilla Holmstedt[email protected] eller 070-445 04 21

Arbetsplatsservice - Frukost
Arbetsplatsservice - skötsel av växter