fbpx

Hemstädning - minska stressen i vardagen

Ibland kan det kännas överväldigande att hålla hemmet regelbundet städat. Då finns vi för att hjälpa till! De flesta som kontaktar oss vill ha hjälp med städning veckovis, varannan vecka eller varje månad. Vi utför allt ifrån lättare underhåll till grundligare storstädningar och flyttstäd. Allt för att ni ska kunna njuta av ett rent och fräscht hem, och genom det kunna fokusera på det som är viktigt för just er.

Schemalagd städning i ditt hem
Att hålla hemmet snyggt och fräsch är ett kontinuerligt arbete, och vi hjälper dig gärna. Som standard utför vi vanlig allmänstädning i alla rum, till exempel torka fria ytor, dammsuga och våttorka era golv, men tjänsten är alltid möjlig att anpassa efter era behov. Normalt sätter vi upp ett schema där vi kommer och städar på samma tid samma veckodag. Intervallet för städningen i ditt hem kan vara veckovis, varannan vecka eller varje månad, det bestämmer ni själva. Behöver du det lilla extra rekommenderar vi att vi gör en storstädning. Det är också en perfekt nollställning av hemmet innan man börjar med regelbunden hemstädning.

Storstädning
Ibland behövs lite extra arbete för att återställa hemmet till sitt absolut bästa skick. Beroende på hushållets storlek kan man behöva storstäda mer eller mindre ofta, men vanligast är att storstäda två eller tre gånger per år. Här ser vi till att städa riktigt grundligt: både lätta och svåråtkomliga ytor, golv- och taklister, kakelväggar osv.

Välutbildad personal som tar ansvar
Vår personal tar alltid ansvar för slutresultatet och vi har goda referenser från många nöjda och återkommande kunder. Vid hemstädning tar vi med oss allt städmaterial som behövs. Vid både vecko- och storstädning så är valet av städmetod en mycket viktig del för att uppnå rätt resultat. Vi strävar alltid efter att ha använda så miljövänliga produkter och metoder som möjligt och använder alltid nytvättade och färdigpreparerade moppar och torkdukar.

Ok, vad kostar det?
Efter rut-avdrag är kostnaden för hemstädning 263 kr/timme och du väljer själv med vilket intervall vi skall komma hem till dig och städa. En gång, varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Valet är ditt!

Vill du veta mer eller boka hemstädning hos dig?
Tveka inte att kontakta oss för att diskutera era behov! Vänligen kontakta Camilla Holmstedt på camilla@cleanab.nu eller ring 070-445 04 21 för mer information eller bokning av städning.

Hemstädning
Hemstädning - Badrum