fbpx

Kontorsstädning - för en trevlig arbetsmiljö

För en trevlig och bra arbetsmiljö där personal, kunder och besökare trivs krävs det att det är ordentligt städat. Vi hjälper er att hålla er arbetsplats i Hudiksvalls kommun attraktiv med regelbunden professionell kontorsstädning.

Hur fungerar kontorsstädning med Clean Environment?
Vi börjar med att komma ut till er på ett kostnadsfritt besök till ert kontor där ni kan berätta om ert städbehov. Det är ditt företags behov och hur stor yta det handlar om som styr hur ofta vi behöver städa för att lokalerna ska hållas i ett fräscht, trevligt och bra skick.

Vi städar kontor och övriga ytor hos företag med olika frekvens. 
Många företag väljer veckovis kontorsstädning, andra nöjer sig med städning varannan vecka. Givetvis kan vi lika gärna städa kontoret flera gånger i veckan eller dagligen. Utifrån era önskemål upprättar vi en unik städplan som tydligt visar vad vi ska städa och hur ofta.

Välutbildad personal som tar ansvar – även för miljön!
Vår personal tar alltid ansvar för slutresultatet och vid kontorsstädning tar vi alltid med oss alla nödvändiga städprodukter. När vi städar ett kontor eller andra ytor hos ett företag så är valet av städmetod en mycket viktig del för att uppnå rätt resultat av städningen. Vi strävar alltid efter att använda så miljövänliga produkter och metoder som möjligt och använder alltid nytvättade och färdigpreparerade moppar och torkdukar. Läs mer om hur vi tänker och arbetar med miljö och vårt miljöansvar.

Referenser
Vi har förtroendet att sköta städning och arbetsplatsservice åt ett stort antal företag i Hudiksvalls kommun vilket vi är stolta över. Vi har därmed goda referenser från många nöjda kunder. Se några av våra referenser

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta oss för att diskutera era behov kring kontorsstädning!